تحقیق پنیر پروسس و جانشینها یا محصولات پنیری بدلی

    مقدمه: فرآورده ها محصولات در این گروه از محصولات پنیری با پنیرهای طبیعی متفاوت است به این صورت که آنها به طور مستقیم از شیر یا شیر آبگیری شده ساخته نمی شوند اما تا اندازه ای دارای اجزاء گوناگونی مانند پنیر طبیعی، شیر پس چرخ، آب، روغن کره، کازئین، کازئیناتها، دیگر ترکیبات لبنی، روغن نباتی، پروتئینهای گیاهی و ترکیبات جزئی هستند. دو دسته اصلی بنام محصولات پنیری فرآیند شده پاستوریزه و جانشین ها یا محصولات مصنوعی وجود دارد که به علاوه ممکن به اجزاء دیگری نیز تقسیم بندی شود که بستگی به ترکیبات و نوع و میزان (سطح) اجزاء تشکیل...

طرح کارافرینی پرورش شتر مرغ

    لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی: وورد نوع فایل: word (.. doc) (قابل ویرایش و آماده پرینت) تعداد صفحه: 59 صفحه قسمتی از متن word (.. doc): 1 فهرست مطالب عنوان 1- فیزیولوژی گوارش صفحه 1 2- میزان احتیاجات به مواد معدنی و ویتامین ها 6 3- تغذیه عملی شترمرغ 8 4- نکاتی در خصوص ترکیب پرها 5-استفاده از غذاهای آماده تجاری 11 14 6- تغذیه جوجه شترمرغ 15 7- تغذیه پرندگان در حال رشد 23 8- غذا، intake تغذیه و افزایش وزن 32 9- تغذیه و مطالعه رفتار و نوک زدن در پرنده 36 10- نقش تغذیه...