👈 دانلود اپ اندروید 👉

پاورپوینت تغذیه و بروز بیماری های قلب و عروق

ارتباط با ما

فرمت: na

... دانلود ...

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی: پاورپوینت

نوع فایل: powerpoint (.. ppt) (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد اسلاید: 74 اسلاید

قسمتی از متن powerpoint (.. ppt):

تغذیه و بروز بیماری های قلب و عروق

تغذیه یکی از عوامل اصلی موثر برسلامت انسان است و دانستن این که چه غذایی را چراوچگونه مصرف کنیم شرط اساسی در حفظ سلامت است.

افزایش مصرف غذاهای چرب، پرکالری و پرنمک، کاهش مصرف میوه و سبزی و استفاده روز افزون از غذاهای آماده

افزایش میزان بروز بیماری های قلبی عروقی و عوارض ناشی از آن

انواع مواد مغذی 1-کربوهیدرات (مواد نشاسته ای و قندی) 2- چربی 3-پروتئین 4- ویتامین ها 5-مینرال ها 6-آب

 کربوهیدرات و چربی مواد انرژی زای اصلی

 پروتئین ساخت و حفظ بافت های بدن، بخش اصلی ساختار عضلات، پوست و مو، تشکیل دهنده آنزیم ها، هورمون ها و اجزای اصلی خون (هموگلوبین)

ویتامین ها و مواد معدنی انرژی آزاد نمی کنند اما به تنظیم و آزاد سازی آنرژی کربوهیدرات ها چربی ها و پروتئین ها کمک می کنند

آب

- انرژی زا نیست اما یکی از حیاتی ترین نیاز های انسان است.

- انجام کلیه فعالیت های بدن در حضور آب

- مصرف 6 تا 8 لیوان در روز ضروری

افزایش نیاز به مصرف آب در موارد زیر 

- اسهال و بیماری های کلیوی

- ورزش و فعالیت ها ی سنگین و پرتحرک

- هوای گرم و مصرف غذاهای حاوی فیبر زیاد

- مصر ف زیاد چای و قهوه

لینک کمکی