فرمت: na
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی: پاورپوینت
نوع فایل: powerpoint (.. ppt) (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد اسلاید: 74 اسلاید
قسمتی از متن powerpoint (.. ppt):
تغذیه و بروز بیماری های قلب و عروق
تغذیه یکی از عوامل اصلی موثر برسلامت انسان است و دانستن این که چه غذایی را چراوچگونه مصرف کنیم شرط اساسی در حفظ سلامت است.
افزایش مصرف غذاهای چرب، پرکالری و پرنمک، کاهش مصرف میوه و سبزی و استفاده روز افزون از غذاهای آماده
افزایش میزان بروز بیماری های قلبی عروقی و عوارض ناشی از آن
انواع مواد مغذی 1-کربوهیدرات (مواد نشاسته ای و قندی) 2- چربی 3-پروتئین 4- ویتامین ها 5-مینرال ها 6-آب
کربوهیدرات و چربی مواد انرژی زای اصلی
پروتئین ساخت و حفظ بافت های بدن، بخش اصلی ساختار عضلات، پوست و مو، تشکیل دهنده آنزیم ها، هورمون ها و اجزای اصلی خون (هموگلوبین)
ویتامین ها و مواد معدنی انرژی آزاد نمی کنند اما به تنظیم و آزاد سازی آنرژی کربوهیدرات ها چربی ها و پروتئین ها کمک می کنند
آب
- انرژی زا نیست اما یکی از حیاتی ترین نیاز های انسان است.
- انجام کلیه فعالیت های بدن در حضور آب
- مصرف 6 تا 8 لیوان در روز ضروری
افزایش نیاز به مصرف آب در موارد زیر
- اسهال و بیماری های کلیوی
- ورزش و فعالیت ها ی سنگین و پرتحرک
- هوای گرم و مصرف غذاهای حاوی فیبر زیاد
- مصر ف زیاد چای و قهوه